Prezentare

Va invitam sa aflati cine suntem, cu ce ne ocupam si sa cunoasteti echipa noastra de specialisti. Avand o vechime de 10 ani in domeniu, dorim sa ne facem cunoscuti prin calitatea lucrarilor noastre si profesionalismul expertilor nostri.

Servicii

Aflati gama noastra de servicii specializate pe domeniul in care ne desfasuram activitatea, avand acces totodata si la o prezentare succinta a acestora.

Portofoliu

Experienta in domeniul nostru isi spune cuvantul, prin urmare va oferim informatii privind lucrarile in cadrul carora ne-am adus contributia prin serviciile de calitate oferite, pe diferite etape.

Cine suntem?

Top Design 2003 este o echipa tanara, cu o experienta de grup capatata prin lucrarile executate incepand cu anul 2003. Executam lucrări de topografie pentru proiectare, construcţii civile şi industriale, cadastru. Dotati cu aparatura de ultima generatie ne consideram capabili de a executa orice tip de lucrari specifice domeniului.

Portofoliul vast de lucrari este dovada clara a unei experiente acumulate in timp si a profesionalismului echipei noastre.

Obiectivul principal este satisfacerea nevoilor clientului, executarea de lucrari de calitate superioara, dezvoltarea tehnicilor si metodelor utilizate, mentinerea unui ritm echilibrat cu cel al pietei actuale pe domeniu.